Gelatobar

(N)ice to meet you

De perfecte ijsbar voor de kleinere feestjes!

Gelatobar & Schepijs

Huur nu een gelatobar! De gelatobar is iets kleiner dan onze andere ijskarren, waardoor deze gemakkelijk door smalle deuren en zelfs in een kleine lift past. Ook is de gelatobar gemakkelijk te vervoeren achter in de kofferbak van bijna elke auto. Daarnaast ziet de gelatobar er erg orgineel en feestelijk uit! De gelato bar is italiaans vormgegeven met een echt koperen deksel en kan maar liefst 2 uur zonder stroom.

Wij kunnen bij de gelatobar heerlijk vers ambachtelijk schepijs leveren. in De gelatobar kunnen 3 verschillende soorten schepijs, dit is genoeg voor ongeveer 250 ijsjes! U kunt kiezen uit een groot assortiment aan smaken schepijs waardoor er altijd een juiste smaak voor u tussen zit!

Gelatobar & Personeel

Heeft u geen zin om tijdens uw evenement zelf achter de gelatobar te staan? Huur dan bij ons ook voordelig personeel in! Ons personeel is zeer professioneel en zal er voor zorgen dat al uw gasten voorzien zijn van een heerlijk ijsje!

Gelatobar & Transport

Wij leveren de gelatobar door heel Friesland, doordat de gelatobar compact en kleiner is dan een normale ijskar, kan deze bijna door elke auto worden vervoerd. Wij bieden daarom ook de mogelijkheid om de gelatobar incl. het schepijs bij ons vandaan te halen.

Wilt u meer informatie over onze gelatobar of wilt u één huren?

Mail dan naar info@eenijskarhuren.nl